/ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Υποβλήθηκε απο τον χρήστη: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ

Για να κατεβάσετε το συννημένο αρχείο κάντε κλικ ΕΔΩ!

  • : Η παρούσα κατάσταση του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φιλικής Εταιρίας και Διονυσίου Φιλοσόφου είναι η εξής: Πρόκειται για έναν αδιαμόρφωτο χώρο - χώρο σκουπιδιών. Η επιφάνεια του είναι καλυμμένη με χαλίκι και ουσιαστικά πρόκειται για ένα χώρο που δεν αποτελεί καμία λειτουργία.
  • : Η παρούσα πρόταση αφορά στην ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου στα Καρδαμίτσια ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Πρόκειται για την δημιουργία μιας πλατείας - χώρου πρασίνου που οι πολίτες θα μπορούν να απολαμβάνουν. Προτείνεται μια μικρής κλίμακας ανάπλαση, με χώρους πρασίνου - κίνησης καθώς και χώρους αναμονής και σκίασης.  Έπιπλα δρόμου και φωτισμός τοποθετούνται στο χώρο, δίνοντάς του χαρακτήρα μια όασης σε μια περιοχή που απουσιάζει οποιοσδήποτε χώρος πρασίνου. Πέργολες τοποθετούνται αντιδιαμετρικά του οικοπέδου, κάτω από τις οποίες δημιουργούνται κερκίδες, χώροι στάσης, για τους πολίτες. Ανάμεσά τους εναλλάσσονται χώροι πρασίνου και πεζοπορίας έτσι ώστε ο χώρος να παίρνει διαδραστικό χαρακτήρα.    
  • : Δημιουργία χώρου πρασίνου - αναψυχής στο κέντρο της περιοχής
  • : ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ , ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  • : Σε έναν οικισμό που απουσιάζει οποιοσδήποτε χώρος πρασίνου, οποιαδήποτε διαμορφωμένη πλατεία θα είναι μια όαση για τους κατοίκους της περιοχής.
  • : ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ : 20,000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΓΟΛΕΣ : 15,000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΑ ΔΡΟΜΟΥ : 5,000 ΕΥΡΩ ΦΩΤΙΣΜΟΣ : 8,000 ΕΥΡΩ

Δείτε όλες τις προτάσεις

Posted on Μάρτιος 29, 2019 in Ιδέες & Προτάσεις

Share the Story

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!