/Γραφείο τουρισμού Δήμου Ιωαννιτών


Υποβλήθηκε απο τον χρήστη: Παναγιώτης Τσόλης

  • : Χάος! Πρέπει να ψάχνεις με τις ώρες σε διάφορες σελίδες για να βρεις τα μισά από αυτά που αναφέρω στην πρόταση. Και φυσικά να είσαι τυχερός πως όλα θα πάνε τέλεια για να βγει σωστά το πρόγραμμα σου.
  • : Να δημιουργηθεί μια εφαρμογή που θα 'μοιραστεί' ελέυθευρα σε όλα τα γραφεία τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένα σε όλο τον κόσμο. Να ενταχθούν στην εφαρμογή όλες οι ώρες λειτουργίας των μουσείων, εκθέσεων, κάθε πολιτιστικής δραστηριότητας του Πνεματικού κέντρου, τα δρομολόγια των πτήσεων, τα δρομολόγια των λεωφορείων, τα δρομολόγια των καραβιών για το νησάκι, οι τιμές των εισητηρίων για όλα τα παρπάνω, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και τα email όλων των παραπάνω, οι τοποθεσίες τους αλλά και τα κοντινά σημεία στάθμευσης. Μερικές πληροφορίες για το τι πρόκειται να δει σε κάθε σημείο ενδιαφέροντος, πόση περίπου ώρα χρείαζεται για να το δει και ποια άλλα σημεία ενδιαφέροντος υπάρχουν εκεί κοντά. Επίσης ποιά ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά, ποιά καταστήματα που έχουν σχέση με την παράδοση του τόπου αλλά και ποια εστιατόρεια ανάλογα με την κουζίνα που θέλει να επιλέξει. Την εφαρμογή θα πρέπει να την παρακολουθεί το γραφείο τουρισμού του δήμου το οποίο θα πρέπει να ενημερώνει την εφαρμογή για κάθε πιθανή αλλαγή σε κάθε τομέα (ωράρια, τιμές, δρομολόγια κλπ) αλλά και σε συννενόηση με κάποια άλλα γραφεία τουρισμού να είναι σε θέση να υποδικνυέι τις καλύτερες διαδρομές αλλά και χώρους στάθμευσης στα σημεία ενδιαφέροντος του δήμου. Μάλιστα θα μπορεί να ενημερώνει για τυχόν προγραματισμένες εργασίες σε οδούς ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις. Η εφαρμογή σε συνεργασία με κάποιον υπέυθυνο από το γραφείο τουρισμού μπορεί να προσφέρει άπειρα πράγματα γύρω από τον τουρισμό για τον δήμο μας οπότε δεν θα μπορώ να κάθομαι να γράφω με τις ώρες. Κλείνοντας να προσθέσω πως στην εφαρμογή θα πρέπει φυσικά να υπάρχουν και οι επαφές διαφόρων ξεναγών στην πόλη. Τα υπόλοιπα από κοντά.
  • : Η αναβάθμιση των παροχών στον τομέα τουρισμού του δήμου ώστε να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολιτισμό, την παράδοση και την ιστορία του. Η σύνδεση με τα καλύτερα γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να έχουμε πιο ποιοτικό τουρισμό κερδίζοντας περισσότερες μέρες παραμονής στον δήμο μας.
  • : Σε όλο το εύρως του Δήμου Ιωαννιτών.
  • : 10.000 ευρώ για μια τέτοια εφαρμογή θεωρώ πως είναι ένα αρκετά καλό ποσό για να ολοκληρωθεί.

Δείτε όλες τις προτάσεις

Posted on Νοέμβριος 16, 2017 in Ιδέες & Προτάσεις

Share the Story

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!