/Εγκατάσταση πυλώνων πληροφόρησης επιβατών σε στάσεις αστικής και υπεραστικής συγκοινωνίας


Υποβλήθηκε απο τον χρήστη: Αρβανιτάκης Κωνσταντίνος

  • : Η παρούσα πληροφόρηση των επιβατών χρήζει βελτίωσης. Σε αρκετές στάσεις δεν αναγράφεται ποιες είναι οι διερχόμενες γραμμές, καθώς και από που μπορούν να λάβουν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι για την μετακίνησή τους. Δεν υπάρχουν χάρτες διαδρομών και κατανοητά προγράμματα δρομολογίων. Ορισμένες στάσεις δεν σημαίνονται καθόλου.
  • : Για την ενοποίηση της πληροφόρησης των επιβατών, δημιουργήθηκε ένα ενιαίο λογότυπο - "σημαία" κατά την διεθνή ορολογία - το οποίο έχει το σχήμα τείχους κάστρου. Η σημαία αλλάζει χρώμα και εικόνα ανάλογα με το μέσο μεταφοράς. Η πρόταση αφορά την εγκατάσταση πυλώνων, οι οποίοι έχουν αναρτημένο το λογότυπο της στάσης και αναγράφουν το όνομά της, τον κωδικό της, τις διερχόμενες γραμμές, σε ποια ζώνη ανήκει, τηλέφωνα πληροφοριών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Σε στάσεις χωρίς σκέπαστρο, ο πυλώνας περιέχει ένα πληροφοριακό πάνελ στο κάτω μέρος του. Εκεί μπορούν να αναρτηθούν χάρτες διαδρομών, προγράμματα δρομολογίων, κόμιστρα, χρονοαποστάσεις κ.ο.κ. Σχετικές εικόνες υπάρχουν στα συνημμένα αρχεία.
  • : Ο στόχος της παρούσας πρότασης είναι η εγκατάσταση πυλώνων σε στάσεις αστικής και υπεραστικής συγκοινωνίας, με σκοπό την καλύτερη πληροφόρηση των επιβατών σχετικά με τις μετακινήσεις τους.
  • : Σε όλες τις στάσεις και σταθμούς της πόλης των Ιωαννίνων.
  • : Ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται ότι θα κυμανθεί στα 15.000 – 20.000 ευρώ
  • Στάσεων

Δείτε όλες τις προτάσεις

Posted on Νοέμβριος 16, 2017 in Ιδέες & Προτάσεις

Share the Story

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!