/Κατασκεή αποχετευτικού δικτύου, δικτύου ομβρίων υδάτων και ασφαλτόστρωση


Υποβλήθηκε απο τον χρήστη: Βασιλική Γκίζα

  • : Η σημερινή κατάσταση κατ΄ελάχιστον μπορεί να χαρακτηριστεί απαράδεχτη και τριτοκοσμική καθώς τα νερά της βροχής που λιμνάζουν το χειμώνα σε όλο το μήκος και πλάτος αυτής κάνουν την πρόσβαση στα σπίτια μας με τα πόδια αδύνατη καθώς τα αυτοκίνητα πετούν νερά σε μεγάλο ύψος προκειμένου να κινηθούν, η λάσπη περισσεύει,τα υπόγεια και ισόγεια των σπιτιών συχνότατα πλημμυρίζουν, ενώ το καλοκαίρι η σκόνη απαγορεύει ακόμη και αυτό το άνοιγμα των παραθύρων. Όσο για την αποχέτευση, όσοι νομότυπα έχουμε στεγανούς βόθρους επιβαρρυνόμαστε με ένα υψηλότατο μηνιαίο κόστος ενώ αρκετοί επιλέγουν να ρίξουν λύμματα στην παρακείμεηνη τάφρο κάνοντας την κατάσταση ανυπόφορη με τους όποιους κινδύνους για όλους μας. Όσοι δε νοικιάζουν σπίτια στην περιοχή διαῖστώνουν ότι η κατάσταση αυτή καθιστά την αξιοποίηση της περιουσίας τους δεσχερή έως και αδύνατη.
  • : Στην οδό Λάκκας Σουλίου, απέναντι από τα Jumbo-Κοτσόβολος αποτελεί αναγκαιότητα  τόσο η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου όσο και η κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων καθώς και η ασφαλτόστρωση της οδού, η οποία πλέον είναι πυκνοκατοικημένη τόσο σπό συμπολίτες δημότες όσο και από φοιτητές.
  • : Η βελτίωση της πρόσβασης και κίνησης πεζών και οχημάτων σε μια πολυσύχναστη γειτονιά πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης
  • : Οδός Λάκκας Σουλίου, κάθετη στη Σταύρου Νιάρχου στο ύψος του Ξενοδοχείου Κρικώνης
  • : Δε δύναμαι να υπολογίσω το ποσό που απαιτείται αλλά θεωρώ ότι πρόκειται για έργο ουσίας και όχι βιτρίνας. Εξάλλου οι κάτοικοι της εν λόγω οδού είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο μπορούν.

Δείτε όλες τις προτάσεις

Posted on Νοέμβριος 17, 2017 in Ιδέες & Προτάσεις

Share the Story

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!