/ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ (ΕΝΑΝΤΙ JUMBO) ΚΑΤΩ ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ


Υποβλήθηκε απο τον χρήστη: ΝΤΑΦΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  • : Η οδός Αγίας Λαύρας , είναι κάθετος δρόμος στην οδό Σταύρου Νιάρχου ακριβώς εναντι JUMBO, συνολικού μήκους 100 μ και πλάτος 6,00 μ. Πρόκειται για χωματόδρομο με λάσπες και λακούβες το χειμώνα, αφού τα όμβρια λιμνάζουν , δημιοργώντας προβλήματα διέλευσης τόσο των φοιτητών που μένουν στην οικοδομή μου όσο και των γειτόνων. Επίσης η ευρύτερη περιοχή παρουσιάζει προβήματα στη μη απορρόφηση των υδάτων.
  • : Για το συγκεκριμένο έργο υπάρχει μελέτη από την υπηρεσία σας με τίτλο: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣΣΤΟ ΚΑΤΩ ΝΕΟΧ/ΛΟ (ΤΜΗΜΑΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ-ΕΥΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΤΣΑΣ). Εχει κατασκευασθεί το αποχετευτικό δίκτυο στους οδούς Τσεριτσιάνων -Λέκκα (και ασφαλτόστρωση), ενώ ακριβώς δίπλα στην Αγίας Λαύρας παραμένει χωματόδρομος με λακούβες, η δάνοιξη τουν οποίου έγινε με δικές μου δαπάνες, καθώς και το νερό -ΔΕΗ.Επίσης το δίκτυο ακαθάρτων έγινε με την συνδρομή των γειτόνων, απλώς τις σωλήνες προμήθευσε η ΔΕΥΑΙ .Ειμαι ιδιοκτήτης είκοσι φοιτητικών Διαμερισμάτων και το χειμώνα τα νερά πλημυρίζουν τα σπίτια μας.Επίσης υπάρχουν και άλλες δώδεκα οικογένειες-καταστήματα.
  • : Ειναι η συλλογή των ομβρίων , γιατί το χειμώνα πλημυρίζουν τα σπίτια μας καθώς και ασφαλτόστρωση για να αποφύγουμε τις λάσπες και τις λακούβες.
  • : Αγιας Λαυρας έναντι JUMBO
  • : Υπάρχει μελέτη με τίτλο : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣΣΤΟ ΚΑΤΩ ΝΕΟΧΟΡΟΠΟΥΛΟ (ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΑΡΧΟΥ -ΕΥΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΤΣΑΣ) όπου φαίντεται ο προυπολογισμός του έργου. Για τον συγκεκριμένο δρόμο της Αγίας Λαύρας διαστάσεων 100,00μ χ 6,00 μ εκτιμώμενη δαπάνη 15,000 Ευρώ

Δείτε όλες τις προτάσεις

Posted on Οκτώβριος 2, 2017 in Ιδέες & Προτάσεις

Share the Story

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!