/Ψηφιοποίηση όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς του δήμου.


Υποβλήθηκε απο τον χρήστη: Παναγιώτης Τσόλης

  • : Ράδιο ταξί. Μόνο του. Αστικό ΚΤΕΛ, στην κοσμάρα του. Υπεραστικό, σαν το παλιό καλό κρασί. Ιδιώτες, το παλεύουν. Μόνοι τους. Χαμός! Και πάλι. Άντε να πείσεις τον τουρίστα να τα χρησιμοποιήσει μαζί!! Χάθηκε!
  • : Την κατασκευή μας εφαρμογής στην οποία θα ενταχθούν όλα τα Μ.Μ.Μ. του δήμου. Εκεί θα μπορεί ο καθένας να μπει και να δει σε ποιά σημεία της πόλης υπάρχουν πιάτσες ταξί, πόσο είναι η ταρίφα εντός πόλης, που αλλάζει, ποιες είναι οι πιο σημαντικές διαδρομές και πόσο περίπου στοιχίζουν. Τον χάρτη με τις στάσεις του αστικού ΚΤΕΛ, τις τιμές των εισητηρίων, τις διαδρομές, τους χρόνους, το πρόγραμμα και τις συνδέσεις με σημεία ενδιαφέροντος ή άλλα μέσα. Τα δρομολόγια και τις τιμές των εισητηριών του υπεραστικού ΚΤΕΛ, τα τηλέφωνα και τις επαφές όλων των ιδιωτικών ταξί, μίνιβαν τυριστικών λεωφορείων και τυχών δίκυκλων ταξί. Έτσι μέσα από την εφαρμογή θα μπορεί κάποιος να μάθει και να εξυπηρετηθεί από κάθε δρομολόγιο, να φτιάξει την δική του διαδρομή για τον προορισμό του και να υπολογίσει το κόστος.
  • : Η αναβάθμιση των παροχών των Μ.Μ.Μ.  με σκοπό την αύξηση του επιβατικού κοινού, την μείωση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης, την σύνδεση της εφαρμογής με τα τουριστικά γραφεία ώστε να έχουμε καλύτερες και πιο αναβαθμισμένες παροχές στους επισκέπτες μας.
  • : Σε όλο το εύρος του Δήμου.
  • : Πιστεύω πως μια μια μικρή εφαρμογή σαν και αυτή δεν χρειάζεται πάνω από 5-7.000 ευρώ για να γίνει.

Δείτε όλες τις προτάσεις

Posted on Νοέμβριος 16, 2017 in Ιδέες & Προτάσεις

Share the Story

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!