/

Δημόσια Διαβούλευση
IOANNNINA SMART CITY – Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Ιωαννιτών για την «Έξυπνη Πόλη»

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας http://www.diavouleusi.eu/ αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Aποτελέσματα ζωντανών εργαστηρίων

Για να δείτε τα αποτελέσματα των ζωντανών εργαστηρίων (Living Labs) σε μορφή PDF καθώς και σαν Flipping Books κάντε κλίκ εδώ.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

H διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Ιωαννιτών για την «Έξυπνη Πόλη» θα είναι σε διαβούλευση μέχρι τις 30-08-2018

IOANNNINA SMART CITY – Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Ιωαννιτών για την «Έξυπνη Πόλη»

Στις μέρες μας, η χώρα μας, η Περιφέρεια της Ηπείρου αλλά και ειδικότερα ο Δήμος Ιωαννιτών βιώνουν τα αποτελέσματα μιας πρωτοφανούς σε διάρκεια και μέγεθος οικονομική κρίση. Καθοριστικός παράγοντας για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης, ο οποίος παράλληλα θα προσδώσει τη δυνατότητα στο Δήμο Ιωαννιτών να ενισχύσει την εξωστρέφειά του και την ευημερία των πολιτών του, αποτελεί η Καινοτομία και η Επιχειρηματικότητα. Ιδιαίτερα για ένα δήμο που συγκεντρώνει ισχυρή παρουσία ερευνητικών, τεχνολογικών και παραγωγικών υποδομών, ο παράγοντας Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα είναι απαραίτητο να τοποθετεί ψηλά στην ατζέντα όλου του πολιτικού προσωπικού της περιοχής.

Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Ιωαννιτών για την «Έξυπνη Πόλη»  κάνοντας κλικ  εδώ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

TI EINAI

Στόχος την πλατφόρμας διαβούλευσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να*εξετάσουν* προσεκτικά, να *ζητήσουν*, να *αξιολογήσουν* εναλλακτικές πολιτικές, να *προτείνουν* πιο πρόσφορες λύσεις και να *αντιπαρατίθενται* με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έργων και πολιτικών.
Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας με μια απο τις παρακάτω επιλογές:

hashtags:

#simmetoxikos_ioannina

#ioannina #diavouleusi_ioannina

#thisisepirus

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!