/

Δημόσια Διαβούλευση
2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας http://www.diavouleusi.eu/ αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Aποτελέσματα ζωντανών εργαστηρίων

Για να δείτε τα αποτελέσματα των ζωντανών εργαστηρίων (Living Labs) σε μορφή PDF καθώς και σαν Flipping Books κάντε κλίκ εδώ.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντικείμενο του παρόντος κανονισμού είναι η θέσπιση προδιαγραφών & κανόνων για την είσοδο των οχημάτων που θα κυκλοφορούν και σταθμεύουν εντός του οικισμού του «Κάστρου» της πόλης των Ιωαννίνων, οι οποίοι θα δεσμεύουν τις δημοτικές υπηρεσίες καθώς και τους μόνιμους κάτοικους και επισκέπτες του.

Στόχος του Κανονισμού είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων  και των επισκεπτών του ιστορικού οικισμού της πόλης μας και συγχρόνως η βελτίωση την αισθητικής εικόνας και λειτουργικότητας του οικισμού.

Η διαβούλευση έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής σχολίων.

1 Σχόλια στο 2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

  • Μέσος όρος βαθμολογία ενότητας
  • Βαθμολογία ενότητας
    (5)
Χρήστης: ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΠΑ -εγγεγραμμένος σαν: ΔΗΜΟΤΗΣ Sep 06, 2017 at 9:10 AM
Μου Αρέσει!
Μου Αρέσει! Love Haha Wow Sad Angry
3 2 0 0 0 1

ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΜΩΡΑ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ (ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ).ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ).Η ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Η Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!ΑΣ ΑΝΑΔΕΊΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!Η ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ? 

Click to listen highlighted text!

Παρακαλώ συνδεθείτε για να υποβάλλετε το σχόλιο σας.

TI EINAI

Στόχος την πλατφόρμας διαβούλευσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να*εξετάσουν* προσεκτικά, να *ζητήσουν*, να *αξιολογήσουν* εναλλακτικές πολιτικές, να *προτείνουν* πιο πρόσφορες λύσεις και να *αντιπαρατίθενται* με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έργων και πολιτικών.
Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας με μια απο τις παρακάτω επιλογές:

hashtags:

#simmetoxikos_ioannina

#ioannina #diavouleusi_ioannina

#thisisepirus

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!