/

Δημόσια Διαβούλευση
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ: Παραχώρηση σχολικού χώρου σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και Ο.Τ.Α. για την εφαρμογή προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης – Άρθρο 25

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας http://www.diavouleusi.eu/ αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Aποτελέσματα ζωντανών εργαστηρίων

Για να δείτε τα αποτελέσματα των ζωντανών εργαστηρίων (Living Labs) σε μορφή PDF καθώς και σαν Flipping Books κάντε κλίκ εδώ.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Άρθρο 25: Για την παραχώρηση σχολικού χώρου για την εφαρμογή προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης θα πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις: 1) η μη παρεμπόδιση της λειτουργίας του σχολείου και της εκπαιδευτικής διαδικασίας, 2) η αποφυγή ζημιών και η αποκατάσταση ζημιών ή δαπανών που θα γίνουν κατά τη χρήση των σχολικών χώρων, 3) ο καθαρισμός των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν με την ευθύνη και τη φροντίδα του φορέα που διοργανώνει το πρόγραμμα, 4) η λήψη μέριμνας για την ασφάλεια των μαθητών κατά τη διάρκεια του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης και 5) ο σεβασμός του χώρου του σχολείου κατά τη διεξαγωγή του προγράμματος.

TI EINAI

Στόχος την πλατφόρμας διαβούλευσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να*εξετάσουν* προσεκτικά, να *ζητήσουν*, να *αξιολογήσουν* εναλλακτικές πολιτικές, να *προτείνουν* πιο πρόσφορες λύσεις και να *αντιπαρατίθενται* με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έργων και πολιτικών.
Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας με μια απο τις παρακάτω επιλογές:

hashtags:

#simmetoxikos_ioannina

#ioannina #diavouleusi_ioannina

#thisisepirus

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!