/

Δημόσια Διαβούλευση
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ: Παραχώρηση σχολικού χώρου σε εσωσχολικούς φορείς – Άρθρο 23

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας http://www.diavouleusi.eu/ αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Aποτελέσματα ζωντανών εργαστηρίων

Για να δείτε τα αποτελέσματα των ζωντανών εργαστηρίων (Living Labs) σε μορφή PDF καθώς και σαν Flipping Books κάντε κλίκ εδώ.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ: Παραχώρηση σχολικού χώρου σε εσωσχολικούς φορείς

Άρθρο 23: Η παραχώρηση σχολικών χώρων προς τους εσωσχολικούς φορείς, ώστε να μπορούν να ασκούν το έργο τους, ήτοι για συνεδριάσεις και συνελεύσεις γίνεται μετά από συνεννόηση του ενδιαφερόμενου φορέα με τη Διεύθυνση του σχολείου.

Όταν πρόκειται για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, η παραχώρηση είναι δυνατή μετά από έγγραφη αίτηση του φορέα και με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή του σχολείου και του συλλόγου διδασκόντων. Η εκδήλωση πρέπει να προσιδιάζει στο εκπαιδευτικό έργο και να μην παρεμποδίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία.

TI EINAI

Στόχος την πλατφόρμας διαβούλευσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να*εξετάσουν* προσεκτικά, να *ζητήσουν*, να *αξιολογήσουν* εναλλακτικές πολιτικές, να *προτείνουν* πιο πρόσφορες λύσεις και να *αντιπαρατίθενται* με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έργων και πολιτικών.
Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας με μια απο τις παρακάτω επιλογές:

hashtags:

#simmetoxikos_ioannina

#ioannina #diavouleusi_ioannina

#thisisepirus

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!