/

Δημόσια Διαβούλευση
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α – ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας http://www.diavouleusi.eu/ αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Aποτελέσματα ζωντανών εργαστηρίων

Για να δείτε τα αποτελέσματα των ζωντανών εργαστηρίων (Living Labs) σε μορφή PDF καθώς και σαν Flipping Books κάντε κλίκ εδώ.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

H Βαρκελώνη είναι μια πόλη 1,6 εκατομμυρίων κατοίκων με το τέταρτο υψηλότερο ακαθάριστο εισόδημα στην Ευρώπη. Το όραμα της Βαρκελώνης, κύριος αρωγός του οποίου είναι η δημοτική αρχή της πόλης,  τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης και αυτό γίνεται αντιληπτό και μέσα από ορισμένα στατιστικά στοιχεία. Ενδεικτικά, ο ιστότοπος Co.Exist του περιοδικού Fast Company κατατάσσει την πόλη στις 10 πιο έξυπνες πόλεις του κόσμου για το 2011 (10η θέση) και της Ευρώπης για το 2012 (8η θέση). Πρόσφατα μάλιστα ανακηρύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως πρωτεύουσα καινοτομίας, ενώ κατέχει και έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Η διαβούλευση έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής σχολίων.
  • Μέσος όρος βαθμολογία ενότητας
  • Βαθμολογία ενότητας
    (0)
Παρακαλώ συνδεθείτε για να υποβάλλετε το σχόλιο σας.

TI EINAI

Στόχος την πλατφόρμας διαβούλευσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να*εξετάσουν* προσεκτικά, να *ζητήσουν*, να *αξιολογήσουν* εναλλακτικές πολιτικές, να *προτείνουν* πιο πρόσφορες λύσεις και να *αντιπαρατίθενται* με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έργων και πολιτικών.
Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας με μια απο τις παρακάτω επιλογές:

hashtags:

#simmetoxikos_ioannina

#ioannina #diavouleusi_ioannina

#thisisepirus

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!