/

Δημόσια Διαβούλευση
6. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας http://www.diavouleusi.eu/ αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Aποτελέσματα ζωντανών εργαστηρίων

Για να δείτε τα αποτελέσματα των ζωντανών εργαστηρίων (Living Labs) σε μορφή PDF καθώς και σαν Flipping Books κάντε κλίκ εδώ.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η υλοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την «Έξυπνη Πόλη» θα είναι αδιαμφησβήτητά μια πολύπλοκη διαδικασία, με πολλές επιμέρους διεργασίες, οι οποίες ορίζονται από τις επιμέρους δράσεις. Ως εκ τούτου, κρίνεται σκόπιμος εκ των προτέρων σχεδιασμός για την διαχείριση κρίσεων και την εκτίμηση των κινδύνων κατά την φάση της υλοποίησης. Στο πλαίσιο αυτό, το αρμόδιο όργανο του Δήμου για την κάθε πράξη του σχεδίου, θα έχει την ευθύνη του εντοπισμού των προβλημάτων οι οποίοι δύναται να θέσουν σε κίνδυνο τους στόχους του έργου.

Η διαβούλευση έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής σχολίων.
  • Μέσος όρος βαθμολογία ενότητας
  • Βαθμολογία ενότητας
    (0)
Παρακαλώ συνδεθείτε για να υποβάλλετε το σχόλιο σας.

TI EINAI

Στόχος την πλατφόρμας διαβούλευσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να*εξετάσουν* προσεκτικά, να *ζητήσουν*, να *αξιολογήσουν* εναλλακτικές πολιτικές, να *προτείνουν* πιο πρόσφορες λύσεις και να *αντιπαρατίθενται* με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έργων και πολιτικών.
Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας με μια απο τις παρακάτω επιλογές:

hashtags:

#simmetoxikos_ioannina

#ioannina #diavouleusi_ioannina

#thisisepirus

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!