/

Δημόσια Διαβούλευση
7. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας http://www.diavouleusi.eu/ αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Aποτελέσματα ζωντανών εργαστηρίων

Για να δείτε τα αποτελέσματα των ζωντανών εργαστηρίων (Living Labs) σε μορφή PDF καθώς και σαν Flipping Books κάντε κλίκ εδώ.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για την εφαρμογή του παρόντος κανονισμού αρμόδιες είναι :

  • Η Δημοτική Αστυνομία για την χορήγηση των ειδικών αδειών – καρτών πρόσβασης στην περιοχή.
  • Η Δημοτική Αστυνομία για τον έλεγχο εφαρμογής του παρόντος κανονισμού και ζητώντας την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας όπου απαιτείται και κάθε άλλης Δημόσιας Αρχής που έχει συναρμοδιότητα.
  • Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
  • Η Διεύθυνση Πολεοδομίας ελέγχει περιπτώσεις αυθαίρετων κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους και επιβάλλει τις σχετικές κυρώσεις και πρόστιμα.
  • Η Οικονομική Υπηρεσία για το παράβολο το οποίο θα εισπράττεται μετά την έκδοση  υπηρεσιακού σημειώματος της Δημοτικής Αστυνομίας
  • Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία εξετάζει και παραπέμπει στο Δημοτικό Συμβούλιο θέματα που έχουν σχέση με την αναδιατύπωση, συμπλήρωση ή τροποποίηση του παρόντος κανονισμού, καθώς και επιλύει κάθε διαφορά που ανακύπτει από την εφαρμογή του παρόντος κανονισμού
Η διαβούλευση έχει ολοκληρωθεί. Δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής σχολίων.
  • Μέσος όρος βαθμολογία ενότητας
  • Βαθμολογία ενότητας
    (0)
Παρακαλώ συνδεθείτε για να υποβάλλετε το σχόλιο σας.

TI EINAI

Στόχος την πλατφόρμας διαβούλευσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να*εξετάσουν* προσεκτικά, να *ζητήσουν*, να *αξιολογήσουν* εναλλακτικές πολιτικές, να *προτείνουν* πιο πρόσφορες λύσεις και να *αντιπαρατίθενται* με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έργων και πολιτικών.
Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας με μια απο τις παρακάτω επιλογές:

hashtags:

#simmetoxikos_ioannina

#ioannina #diavouleusi_ioannina

#thisisepirus

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!