/

3ο Ζωντανό Εργαστήριο Συμμετοχικού Σχεδιασμού

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας http://www.diavouleusi.eu/ αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Ιωαννιτών.

Aποτελέσματα ζωντανών εργαστηρίων

Για να δείτε τα αποτελέσματα των ζωντανών εργαστηρίων (Living Labs) σε μορφή PDF καθώς και σαν Flipping Books κάντε κλίκ εδώ.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 στις 10:00 πμ – Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου – Αίθουσα Συνεδριάσεων.

3o Ζωντανό Εργαστήριο Συμμετοχικού Σχεδιασμού

Σας καλούμε να συμμετάσχετε τη ΤΕΤΑΡΤΗ 25/04/2018 και ώρα 10:00 π.μ στο 3o Ζωντανό Εργαστήριο Συμμετοχικού Σχεδιασμού στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου – Αίθουσα Συνεδριάσεων.

To εργαστήριο στοχεύει στη δημιουργία ομάδων εργασίας και ενός «ζωντανού» σχήματος ενεργών πολιτών, που θα ασχοληθεί με τις επιμέρους θεματικές ενότητες για τον ανασχεδιασμό του παραλιμνίου μετώπου, καταθέτοντας απόψεις, προτάσεις και ιδέες προκειμένου να διαμορφώσουμε από κοινού το όραμα μας για την πόλη μας.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Resilient Europe» http://urbact.eu/resilient-europe> του προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας URBACT III http://urbact.eu/.

 

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση σε μορφή PDF κάντε κλίκ εδώ


Βρείτε μας στον χάρτη

 

 


Εγγραφείτε στην Εκδήλωση

Για την εγγραφή σας στην εκδήλωση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

TI EINAI

Στόχος την πλατφόρμας διαβούλευσης είναι η ενθάρρυνση των πολιτών να*εξετάσουν* προσεκτικά, να *ζητήσουν*, να *αξιολογήσουν* εναλλακτικές πολιτικές, να *προτείνουν* πιο πρόσφορες λύσεις και να *αντιπαρατίθενται* με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων κατά τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έργων και πολιτικών.
Μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας με μια απο τις παρακάτω επιλογές:

hashtags:

#simmetoxikos_ioannina

#ioannina #diavouleusi_ioannina

#thisisepirus

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!