/ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 4ο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Υποβλήθηκε απο τον χρήστη: ΠΑΪΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • : Απαρχαιωμένο, ελλιπές και σε πολλές περιπτώσεις ακατάλληλο έως και επικίνδυνο υλικό το οποίο έρχεται να πλαισιώσει μία σειρά αιθουσών με εικόνα ¨ιδρυματοποίησης". Ο περιορισμένος εκπαιδευτικός χώρος καταλαμβάνεται από αντικείμενα σωρευμένα εδώ και χρόνια, λειτουργικά απαξιωμένα που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις σύγχρονες ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και την πολύτιμη εμπειρία στο ταξίδι της μάθησης των παιδιών μας  με τις τόσες διαφορετικές και ειδικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες.
  • : Οι παρεμβάσεις δεν αφορούν σε μόνιμες εγκαταστάσεις αλλά στην αντικατάσταση και ανανέωση του εκπαιδευτικού και μη υλικού. Νέες βιβλιοθήκες ώστε να αντικατασταθούν οι υπάρχουσες παλαιού τύπου και εντελώς ακατάλληλες για τον συγκεκριμένο χώρο μιάς και φέρουν γυάλινες προθήκες. Δημιουργία "γωνιάς χαλάρωσης" Εικαστικές παρεμβάσεις στους αδιάφορους και ουδέτερους τοίχους ώστε ο χώρος να γίνει περισσότερο ελκυστικός και ευχάριστος. Αγορά τραπεζιού σίτισης και καρεκλών που θα το πλαισιώνουν, ασφαλούς κατασκευής. Αγορά  εκπαιδευτικού υλικού ειδικής αγωγής, παιχνιδιών δημιουργικής απασχόλησης, βιβλίων συλλαβικής ανάγνωσης, λογοτεχνικών βιβλίων-παραμυθιών με απλό κείμενο, υλικού πρώτης ανάγνωσης και αρίθμησης. Αγορά απλού αθλητικού υλικού.
  • : Βελτίωση και αναβάθμιση των χώρων διδασκαλίας του Ειδικού Σχολείου ώστε να βοηθούν το δάσκαλο και να αποτελούν αξιοπρεπή στέγαση για τα παιδιά μας
  • : 4ο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΖΩΣΙΜΑΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ)
  • : Η έρευνα αγοράς για την αναζήτηση των υλικών  για τις παρεμβάσεις που απαιτούνται,οδήγησε σε ποσό που ανέρχεται στις 6.500,00.

Δείτε όλες τις προτάσεις

Posted on Νοέμβριος 17, 2017 in Ιδέες & Προτάσεις

Share the Story

Back to Top
Show Buttons
Hide Buttons
Click to listen highlighted text!